Fizioterapia Shqiptare

Albanian Fizioterapi Add Video

 
Sort: Recent | Popular Grid List
Scenar A Current Affair in Australia
by Scenar Terapi on April 18, 2011 at 4:24 PM
325 Views - 0 Comments

Sistemi Nervor
by Scenar Terapi on March 23, 2011 at 6:18 PM
398 Views - 0 Comments

Trajtim me Scenar home Personal
by Scenar Terapi on March 23, 2011 at 5:19 PM
397 Views - 1 Comment

Brain Anatomy and Functions
by ilirpotomi on March 9, 2011 at 4:39 PM
242 Views - 0 Comments

Back Surgery: Spinal Fusion
by ilirpotomi on March 9, 2011 at 4:38 PM
149 Views - 0 Comments

The Human Skeleton
by ilirpotomi on March 9, 2011 at 4:37 PM
136 Views - 0 Comments

Knee Exam
by ilirpotomi on March 9, 2011 at 4:32 PM
208 Views - 1 Comment

Knee Ligament Anatomy Animation
by ilirpotomi on March 9, 2011 at 4:31 PM
122 Views - 0 Comments

Advanced Biomechanics Overpronation Anim...
by ilirpotomi on March 9, 2011 at 4:25 PM
95 Views - 0 Comments

Scenar - home
by Scenar Terapi on March 9, 2011 at 8:28 AM
146 Views - 1 Comment

SCENAR - a Case Study
by Scenar Terapi on March 7, 2011 at 7:54 PM
246 Views - 3 Comments

3D Animación Médica - Excelente!!
by ilirpotomi on March 2, 2011 at 9:58 AM
134 Views - 0 Comments


1 - 12 of 14 Videos

Fizioterapia Shqiptare

 

Njiftime zyrtare per te gjith Fizioterapistet: Shum shpejt do hapet shoqata zyrtate e Fizioterapisteve ne Shqiperi e cila eshte e njohur ligjerisht nga shteti.


http://www.facebook.com/pages/Albanian-Fizioterapi/314912503585

Recent Videos

325 views - 0 comments
394 views - 0 comments
395 views - 1 comment
241 views - 0 comments

Shperndaje dhe mbaj lidhjet ne facebook

Share on Facebook